Tuesday, December 21, 2021

Reaktans teori dreng dating pige

Reaktans teori dreng dating pige



Sendt 29. juni, anmeldt af Matt Huston Del. Perioden for en sinusbølge er 0. Dette bekræfter Brehms beskrivelse af, at man under reaktansoplevelsen har en tendens til at have fjendtlige eller aggressive følelser, ofte rettet mere mod kilden til en truende besked end mod selve beskeden. Vurdering Biopsykologi Komparativ Kognitiv Udviklingssprog Individuelle forskelle Personlighed Filosofi Sociale Metoder Statistik Klinisk Uddannelse Industriel Faglige emner Verdenspsykologi. Sundhedskommunikation 19, Denne undersøgelse undersøgte forskellene i køn og alder i et barns syn på attraktiviteten af reaktans teori dreng dating pige og uopnåelige genstande.





Detaljeret løsning



Husk, da du stadig var i bejlerfasen af ​​dit forhold? Da din partner ubønhørligt jagtede dig, indtil du fandt ud af, at han ikke kun havde øjne for dig, men for stort set alle andre kvinder? Kvinder er ofte forbløffede over denne sekvens af begivenheder, reaktans teori dreng dating pige. Først jagter en mand hende, men når han har hende, ser det ud til, at han vil have alle kvinder undtagen hende. Dette kan få kvinder til at tro, at de er roden til problemet, når det i virkeligheden kan skyldes reaktansteori.


org rapporteret. Når engagement er etableret, kan han dog indse, at der er ting, han ikke længere er i stand til, og andre kvinder, han måske ikke længere forfølger, reaktans teori dreng dating pige. Reaktansteori Brehm, hævder, at mennesker reagerer kraftigt på trusler mod deres egen frihed ved at fordoble deres indsats for at bevare deres følelse af frihed og autonomi. Derfor, at forbyde folk at have noget, får dem typisk til at ønske det mere.


Når mænd forpligter sig til monogame forhold, kan de ikke tænke på eller være sammen med andre kvinder, hvilket kan få dem til at tænke på og begære dem endnu mere. Folk kan sjældent lide begrænsninger. Dette kan være en grund til, at de er utro, eller i det mindste ønsker at være det. Sjældent er noget, hvad det ser ud til, reaktans teori dreng dating pige. At forpligte sig betyder ifølge Caruso at tage et spring af tro. 23. november, The Power of Losing Control: Finding Strength, Meaning and Happiness in an Out-of-Control World af Joe Caruso.


Forbudt frugt: Uopmærksomhed på attraktive alternativer. Journal of Personality and Social Psychology. Måske forventer jeg for meget, men dette er en klichéhistorie. Måske en mere brugbar vinkel ville være at beskrive praktiske måder at håndtere disse situationer på og passende tilgange til ens relationer? Det irriterer mig altid, når vi hører om "problemer", men forfattere undlader at give nyttige råd til læseren. Vi værdsætter og respekterer vores HERWriters' erfaringer, men alle er forskellige.


Reaktans teori dreng dating pige af vores forfattere taler af personlig erfaring, og det, der har virket for dem, virker muligvis ikke for dig.


Deres artikler er ikke en erstatning for medicinsk rådgivning, selvom vi håber, du kan få viden fra deres indsigt. Modtag det seneste og bedste inden for kvinders sundhed og velvære fra EmpowHER - gratis! Få HENDES sundhedsnyheder.


Magnesiummangel: Et almindeligt overset sundhedsproblem Reaktans teori dreng dating pige Taylor. Reaktans teori dreng dating pige i Register. Reaktansteori: Årsagen til din partners vandrende øje af Malu Banuelos. Gennemsnit Vælg vurdering Dårlig Rimelig Middel God Udmærket, reaktans teori dreng dating pige. Udskriv tekststørrelse. Denne artikel Stem forbedrede mit helbred 0 Stem ændrede mit liv Stem reddede mit liv. Seneste indlæg Har du overskydende hud fra vægttab?


Doner det. Kan du få helvedesild af influenzasprøjten? Min kløende rejse: Overvinde 10 års fejldiagnosticerede hudallergier. Skræmmende symptomer, der kan ledsage migræne med aura. Tilføj en kommentar 1 Kommentarer. Anonym Måske forventer jeg for meget, men dette er en klichéhistorie. 29. november - kl. Denne kommentar forbedrede mit helbred ændrede mit liv reddede mit liv. Vil du virkelig skrive anonymt? Er du medlem? Log ind Forbind din kommentar til din medlemsprofil.


Det tager kun et sekund! Ikke medlem? Deltag nu! Du får automatisk besked, når en anden kommenterer dit opslag. Lad dette felt være tomt. Modtag e-mail-meddelelser om nye kommentarer E-mail-adresser.


Tilmeld mig EmpowHER-opdateringer. Hvilken kode er der på billedet? Ved at indsende denne formular accepterer du EmpowHERs servicevilkår og privatlivspolitik. Relaterede tjeklister Ægteskabsrådgivning Advocacy Sheet.


Cary Cook BSN RN Har du et spørgsmål? Vi er her for at hjælpe. Spørg fællesskabet. Forbedret sundhed. Forandrede liv. reddede liv. STILLE ET Sundhedsspørgsmål. POST-info, tips og historier.





gratis sort dating hjemmeside



Når han er det, vil han føle et højere niveau af selvstyring i forhold til sin egen adfærd. Med andre ord vil han føle at han er i stand til at gøre hvad han vil, så behøver han ikke gøre hvad han ikke vil.


I dette tilfælde, hvor der er tale om frihed, er han alene direktøren for sin egen adfærd. Når man overvejer den direkte genetablering af frihed, jo større reaktansen er, jo mere vil individet forsøge at genetablere den frihed, der er gået tabt eller truet. Når en frihed er truet af et socialt pres, vil reaktion få en person til at modstå dette pres. Også når der er begrænsninger mod en direkte genetablering af frihed, kan der være forsøg på genetablering implicit, når det er muligt.


Frihed kan og kan genetableres af en social implikation. Når et individ har mistet en fri adfærd på grund af en social trussel, så vil deltagelse i en lignende fri adfærd af en anden person, der ligner ham selv, give ham mulighed for at genetablere sin egen frihed.


Sammenfattende er definitionen af ​​psykologisk reaktans en motivationstilstand, der er rettet mod genetablering af en truet eller elimineret frihed. En kort forklaring af begrebet er, at reaktansniveauet har en direkte sammenhæng mellem vigtigheden af ​​en frihed, som er elimineret eller truet, og en andel af fri adfærd elimineret eller truet.


Psykologisk reaktion og tiltrækningskraften ved uopnåelige genstande: Kønsforskelle i børns reaktioner på en eliminering af frihed. Denne undersøgelse undersøgte forskellene i køn og alder i et barns syn på attraktiviteten af ​​opnåede og uopnåelige genstande. Undersøgelsen gennemgik, hvor godt børn reagerer i disse situationer. Undersøgelsen viste, om de børn, der blev observeret, troede, at græsset var grønnere på den anden side. Det afgjorde også, hvor godt barnet fik fred med verden, hvis det devaluerer det, han eller hun ikke kunne få.


Dette arbejde blev afsluttet, når et barn ikke kan få, hvad det vil have, vil det opleve følelsesmæssige konsekvenser af ikke at få det. I denne undersøgelse blev resultaterne duplikeret fra en tidligere undersøgelse af Hammock og Brehm. De mandlige forsøgspersoner ønskede, hvad de ikke kunne opnå, men de kvindelige forsøgspersoner var ikke i overensstemmelse med teorien om reaktion. Selvom deres valgfrihed blev frataget, havde det ingen generel effekt på dem.


Afbøjningsreaktans: lighedens rolle i at øge compliance og reducere modstand [3]. Denne undersøgelse konkluderer, at en måde at øge aktiviteten af ​​en truet frihed på er at censurere den eller give en truende besked mod aktiviteten.


Til gengæld opstår der en "boomerangeffekt", hvoraf man vælger forbudte beslutningsalternativer. Denne undersøgelse viser også, at social indflydelse har bedre resultater, når den ikke truer ens kernefriheder. To begreber afsløret i denne undersøgelse er, at en kommunikator kan være i stand til at øge den positive kraft i retning af compliance ved at øge hans eller hendes troværdighed. Også øget positiv kraft og mindskelse af den negative kommunikationskraft samtidig skulle øge compliance.


Identifikation af de vigtigste risikofaktorer for initiering af unges rygeadfærd: Betydningen af ​​psykologisk reaktion [4]. Psykologisk reaktans er en vigtig indikator for unges rygeinitiering. Peer-intimitet, peer-individation og intergenerationel individuation er stærke forudsigere for psykologisk reaktion. De overordnede resultater af undersøgelsen indikerer, at børn tror, ​​at de er i stand til at træffe deres egne beslutninger, selvom de ikke er bevidste om deres egne begrænsninger.


Dette er en indikator for, at teenagere vil opleve reaktion på autoritativ kontrol, især forbud og ordinationer af voksenadfærd, som de ser som hedonisk relevant. James Dillard og Lijiang Shen leverede bevis for, at psykologisk reaktans kunne måles [5] på trods af Jack Brehms modsatte mening, som udviklede teorien.


I deres arbejde målte de virkningen af ​​psykologisk reaktans med to parallelle undersøgelser: den ene talte for tandtråd, og den anden opfordrede eleverne til at begrænse deres alkoholindtag. De dannede fire konklusioner om reaktans. Første reaktion er for det meste kognitiv.


Dette gør det muligt at måle reaktans ved hjælp af selvrapporteringsteknikker. Til støtte for tidligere forskning konkluderer de også, at reaktans i høj grad er relateret til en vredesreaktion. Dette bekræfter Brehms beskrivelse af, at man under reaktansoplevelsen har en tendens til at have fjendtlige eller aggressive følelser, ofte rettet mere mod kilden til en truende besked end mod selve beskeden. Til sidst, inden for reaktans, er både erkendelse og affekt flettet sammen. Dillard og Shen foreslår, at de er så sammenflettet, at virkningerne på overtalelse ikke kan skelnes fra hinanden.


Dillard og Shens forskning viser, at reaktans effektivt kan studeres ved hjælp af etablerede selvrapporteringsmetoder.


Desuden gav det en bedre forståelse af reaktansteori og dens forhold til overbevisende sundhedskommunikation. Psykologisk reaktion og sundhedsfremmende budskaber: Virkningerne af at kontrollere sprog, leksikalsk konkrethed og genoprettelse af frihed [6]. Denne forskning blev udført af Miller et al.


ved University of Oklahoma. Deres primære mål var at måle virkningerne af at kontrollere sproget i salgsfremmende sundhedsbudskaber. Deres forskning genbesøgte idéen om at genoprette frihed ved at undersøge brugen af ​​en kort efterskreven besked mærket i slutningen af ​​en salgsfremmende sundhedsappel.


Resultaterne af undersøgelsen viste, at mere konkrete budskaber genererer større opmærksomhed end mindre konkrete mere abstrakte budskaber. Kilden til konkrete budskaber kan også ses som mere troværdig end kilden til abstrakte budskaber. De konkluderede, at brugen af ​​mere konkret, lavkontrollerende sprog og genoprettelse af frihed gennem inklusion af et valg, der understreger efterskrift, kan tilbyde den bedste løsning til at reducere tvetydighed og reaktion skabt af åbenlyst overbevisende sundhedsappeller.


Psykologi Wiki Udforsk. Hovedside Alle sider Fællesskab Seneste blogindlæg. Myndighedsalder Social fobi Irritabel tyktarm Læringsstyringssystem Kriminalitet Strafferet Cornelius Castoriadis. TIP: The Industrial-Organizational Psychologist Traumatology TRN Newsletter Tutorials in Quantitative Methods for Psychology Vision Research Visual Cognition Journal of Consciousness Studies.


Dyreforsvarsadfærd Kinesis Dyreflugtadfærd Kooperativ avl Seksuel kannibalisme Kannibalisme zoologi Dyreaggressiv adfærd. Seneste blogs Fællesskabsportalforum. FANDOM Spil Film TV Video.


Udforsk Wikis Community Central. Registrer Har ikke en konto? Denne konstatering understøtter resultaterne af andre undersøgelser, der indikerer, at det at spille hårdt at få faktisk handler om at være selektiv og diskriminerende - med folk, der mest ønsker en person som en forholdspartner, der er opnåelig for dem, men ikke for nogen andre Walster, Walster, Piliavin og Schmidt , I betragtning af disse resultater ser det ud til, at nogle af de adfærd og taktikker, der er forbundet med at spille hårdt for at få, lykkes med at gøre nogen mere ønskværdig som en date eller forholdspartner.


De kan også være en måde at teste en partners niveau af interesse og engagement. Ikke desto mindre, for dem, der er interesserede i at spille hårdt at få, kræver det noget finesse, den rigtige timing og den rette balance. Som andre undersøgelser bemærker, er tilgangen til at spille hårdt at få en afvejning mellem lyst og frustration - at trække den potentielle partner ind og derefter skubbe dem væk. Det er grunden til, at mange af taktikken driller og "kører varmt og koldt" - de giver en vis balance mellem de to yderpunkter.


Som et resultat begynder du processen med at opbygge den første interesse og få opmærksomhed, og skifter derefter gear ved at blive reserveret og lade andre jage dig. At spille hårdt at få kræver, at du først lærer at være attraktiv for andre på forskellige måder og ved, hvordan du får deres opmærksomhed. Først da vil det at være lidt afsides øge tiltrækningen - men det vil ikke skabe det fra bunden.


Mange af de resterende adfærd forbundet med at spille hårdt at få er måder at forlænge jagten på - og disse taktikker antager, at interessen allerede er til stede. Strategier såsom at lyde travlt, være svær at kontakte, tage lang tid at reagere og være ikke-reagerende er adfærd, der bedst bruges i et mere etableret forhold. De er især nyttige, når du har været for sød og føler dig overset, når din partner ikke er taknemmelig, eller når du forsøger at undslippe "vennezonen".


Husk: Målet er at være "moderat" svær at få og selektiv, ikke fuldstændig utilgængelig og off-grænse. Dette gælder især, når du ønsker at etablere eller bevare et længerevarende forhold. Adfærd som opmuntrende og flirtende berøring, belønning af en partners gode opførsel og opbygning af relationer gennem samtale er vigtige for at afbalancere tilbagestående eller drillede handlinger. Nogle gange skal du trods alt lade den anden person "fange" dig for at belønne deres jagt.


Balancen med at være moderat svær at få gælder for de fleste forhold, medmindre du kun er interesseret i en kortvarig slyngning.


Ifølge forskningen er det ikke effektivt at spille hårdt at få, fordi partnere, der søger kortsigtet sex, ikke er interesseret i betydelige investeringer i tid eller energi. Men hvis du vil vurdere, om en partner bekymrer sig om dig for mere end bare en slyngning, så spil hårdt for at få - lidt - og se, om de bekymrer sig nok til også at investere mere i dig.


Sørg for at få den næste artikel: Klik her for at tilmelde dig min Facebook-side. Jeremy Nicholson, M. Ego og selvtjenende fordomme former den livshistorie, vi deler med verden – og med os selv. Den gode nyhed: Et internt regnskab vil hjælpe os til bedre at forstå, hvem vi virkelig er. Jeremy Nicholson M. Tiltrækningslægen. Hvordan og hvorfor skal man spille hårdt for at få forskning i de bedste taktikker, og hvordan de kan give bagslag.


Sendt 29. juni, anmeldt af Matt Huston Del. Referencer Jonason, P. At spille hårdt at få: Manipulere ens opfattede tilgængelighed som makker. European Journal of Personality, 27, Walster, E. Journal of Personality and Social Psychology, 26, Om forfatteren. Online: Facebook, Twitter. Læs Næste.

No comments:

Post a Comment