Tuesday, December 21, 2021

Och fitness barnutveckling tonåringar romantik dating

Och fitness barnutveckling tonåringar romantik dating



Allt din tonåring behöver veta om att sätta gränser. Naturligtvis kan relationer också ha negativa sidor. De är inte fullt mogna att fatta oberoende beslut. Vem är din favoritpoet och den roligaste dikten och varför? Dessa konsekvenser kommer att förändra din tonårings beteende.





Influenser på relationskvalitet



Ungdomsutveckling Ungdoms sexuell hälsa Publikationer och presentationer om oss. Resurs för ungdomsromantiska relationer. ACT Youth Networks webbplats är utformad för ungdomar och har ett avsnitt om romantiska relationer. Unga människor kan ta "frågesporten för relationskontroll", lära sig om "kärlekskemikalierna" de kan uppleva och få tips om allt från att bygga fantastiska relationer till att göra slut.


ACT for Youth Highlight A New Vision for Adolescent sexuell och reproduktiv hälsa Varför är U. tonåringar är mycket mer benägna att föda barn än tonåringar i Nederländerna? I den här artikeln av John Santelli och Amy Schalet granskar författarna historiska och kulturella sammanhang - särskilt vuxnas attityder till ungdomars sexualitet - för att peka oss mot hälsosammare resultat. PDF Romantiska relationer för ungdomar I den här artikeln diskuterar Sarah Sorensen vikten av romantiska relationer för ungdomar, inklusive fördelarna med sunda relationer, riskerna som romantiska relationer kan innebära och behovet av vuxna att stödja unga människor i att utveckla hälsosamma relationer.


Romantiska relationer har mycket att lära ungdomar om kommunikation, känslor, och fitness barnutveckling tonåringar romantik dating, empati, identitet och för vissa och fitness barnutveckling tonåringar romantik dating sex.


Även om dessa lektioner ofta kan ge en värdefull grund för långsiktiga relationer i vuxen ålder, är de också viktiga bidragsgivare till tillväxt, motståndskraft och lycka under tonåren. I tonåren kan det stärka ens självförtroende att ha en flickvän eller pojkvän. När relationer präglas av intimitet och god kommunikation är ungdomar lyckligare med sig själva.


Unga människor värdesätter det stöd, förtroende och närhet de upplever i romantiska relationer. Faktum är att tonåringar har fler konflikter med sina föräldrar och jämnåriga än med romantiska partners, även om konflikter inom romantiska relationer ökar med åldern. Att tillbringa tid tillsammans i aktiviteter som båda parter tycker om är mycket viktigt för unga par.


När denna dimension av intimitet saknas, upphör ofta relationer. Relationer kan stödja sexuell utveckling, en viktig del av att växa till vuxen ålder. De flesta ungdomar anser att sex bör ske inom ramen för ett romantiskt förhållande, och även om inte alla relationer är sexuella, och fitness barnutveckling tonåringar romantik dating aktiva ungdomar är monogama. För mer om romantiska relationer och sexuell upplevelse, se Demografi: Sexuell hälsa.


Naturligtvis kan relationer också ha negativa sidor. Att gå in i en värld av relationer leder nästan oundvikligen till den känslomässigt sårbara upplevelsen av att bryta upp. För ungdomar som är mer känsliga för avslag kan uppbrottet utlösa en dykning i självtvivel och förtvivlan. Relationer av låg kvalitet som kännetecknas av bristande tillit, ständiga konflikter och dejtingvåld kan också lämna unga människor offer för depression och ångest. Pre-teen dating, särskilt för flickor och särskilt när sex är inblandat, är förknippat med depression.


Sambandet mellan tidig dejting och depression är inte helt förstått. Ojämlikhet i ett förhållande och dålig behandling av en partner kan mycket väl leda till depression, men källan till känslomässiga svårigheter kan också komma utanför relationen.


Väldigt unga tjejer som dejtar kommer ofta från familjer som och fitness barnutveckling tonåringar romantik dating kämpar och kan inleda relationer som redan är sårbara för depression. Det finns också vissa bevis för att depression leder till att unga flickor söker relationer. Prevalens och sekvens Ungefär en av tre åringar har haft ett romantiskt förhållande, och antalet ökar naturligtvis med åldern: Vid 17 års ålder har de flesta ungdomar haft viss erfarenhet av romantiska relationer.


Tonåringar har vanligtvis mer än ett sådant förhållande under sin tonårstid, och fitness barnutveckling tonåringar romantik dating, oftast fyra. Kultur och sexuell läggning har inverkan på tidpunkten och antalet relationer. Till exempel tenderar asiatiska amerikanska tonåringar att gå in i romantiska relationer senare än andra tonåringar; generellt sett är dejting i tonåren mindre accepterat i asiatiska kulturer.


Sexuella minoritetsungdomar möter hinder när det gäller att träffa potentiella partners. Medan många ungdomar träffar sina romantiska partner i skolan, är det mindre sannolikt att ungdomar med sexuella minoriteter hittar dessa sociala kretsar i skolan, med tanke på graden av diskriminering de upplever samt det lilla antalet ungdomar som har kommit ut. Barndom och tidiga tonåringar De flesta av ett barns vänner är sannolikt av samma kön. Puberteten startar ett intensivt intresse för romantiska relationer.


Under för- och tidiga tonåren kommer romantik på scenen i form av förälskelser, även om det kan vara lite kontakt med föremålet för förälskelse. De i tidiga tonåren - särskilt individer med hög social ställning - umgås vanligtvis utanför skolan i grupper med blandade kön. De börjar sedan koppla ihop sig i korta dejtingförhållanden, ofta i fotspåren av de mest populära av sina kamrater.


Mellan och sena tonåringar Unga tonåringar bygger självförtroende genom att doppa tårna i romantiska vatten samtidigt som de stöds av starka vänskaper. Med tiden tillåter detta självförtroende tonåringar att motstå kamraters åsikter och välja romantiska partners baserat på kompatibilitet snarare än socialt önskvärt. På gymnasiet är gruppaktiviteter som inkluderar par vanliga, och i slutet av tonåren spenderar par mindre tid med kamratgruppen och mer tid tillsammans, samtidigt som de fortsätter att upprätthålla sociala nätverk.


Den genomsnittliga varaktigheten av romantiska relationer mellan ungdomar ökar under tonåren. Vid 16 års ålder rapporterar ungdomar att relationer vanligtvis varar i sex månader, och efter 18 år varar relationer ofta ett år eller mer, med svarta tonåringar som upprätthåller längre relationer än andra ras- eller etniska grupper.


Influenser på relationskvalitet I tonåren, när relationer är nya, formas unga människors erfarenheter delvis av familj och kamrater. Föräldrar och familj Graden av närhet och stöd ungdomar har upplevt med sina föräldrar och syskon påverkar kvaliteten på deras romantiska relationer. Om kommunikationen mellan föräldrar och barn är positiv och stödjande i tidig tonåren, och fitness barnutveckling tonåringar romantik dating, ungdomar är mer benägna att interagera positivt med romantiska partners i slutet av tonåren.


Hur föräldrar modellerar konflikter påverkar också deras barns relationer. Föräldrarnas skilsmässa förändrar unga människors syn på engagemang och graden av intimitet de upplever i sina egna relationer. Upplevelse av allvarliga konflikter inom äktenskapet kan också göra ett barn mer benägna att utöva eller bli utsatt för dejtingvåld, liksom fysiska och sexuella övergrepp i barndomen.


Vänner och kamrater Kamratrelationer är också inflytelserika. I viss utsträckning, och fitness barnutveckling tonåringar romantik dating, kvaliteten på romantiska relationer speglar den hos vänskap: Tonåringar som har nära och förtroendefulla vänskaper har sannolikt nära och förtroendefulla romantiska relationer, medan de som tenderar mot fientlighet och aggression med vänner och jämnåriga kommer att ta med dessa tendenser till relationer.


På liknande sätt återspeglas nivån av relationsförmåga som ungdomar utvecklar inom vänskap – som att uttrycka olika åsikter och lösa konflikter – i deras romantiska relationer. Upplevda sociala normer påverkar också kvaliteten på relationer. Till exempel är pojkar mer benägna att vara aggressiva romantiska partners om de tror att aggression är vanligt bland deras kamrater. Stödja sunda relationer: Familjer Föräldrar kan förbättra oddsen för att deras barn kommer att ha positiva romantiska relationer genom att använda en "auktoritativ" i motsats till auktoritär eller tillåtande föräldrastil: hålla sig informerad och sätta gränser, men inte försöka helt kontrollera en tonårings dejtingliv.


Även om det är viktigt att övervaka barns aktiviteter, bör föräldrar också lära sig att respektera gränser för sina barn. När föräldrar upprepade gånger bryter mot en ung tonårings gränser, vid sena tonåren är det mer sannolikt att han eller hon utövar eller utsätts för våld i ett romantiskt förhållande.


Familjer kan också stödja sunda relationer genom att acceptera icke-heterosexuella läggningar och behandla sina barns samkönade romantiska partners som de gör motsatta könspartners. Lesbiska och homosexuella ungdomar kan behöva vuxenstöd för att hitta säkra platser för att träffas och umgås. Resurser för yrkesverksamma inom ungdomsarbetet De färdigheter som hjälper oss att förhandla fram lyckligare och mer tillfredsställande relationer kan läras ut.


Besök sidorna nedan för länkar till många resurser. Socialt och emotionellt lärande SEL Toolkit: Relationsfärdigheter Och fitness barnutveckling tonåringar romantik dating förbättrar förmågan att kommunicera och få kontakt med en rad människor på hälsosamma sätt.


I det här avsnittet av SEL Toolkit länkar vi till strategier och resurser som hjälper yrkesverksamma inom ungdomsarbete att lära ut relationsfärdigheter. Att hjälpa ungdomar att bygga relationsfärdigheter Här länkar vi till programaktiviteter och läroplaner som fokuserar på att bygga relationsfärdigheter.


Resurser för unga ingår också. Referenser [1] Collins, W. Ungdoms romantiska relationer. Annual Review of Psychology, 60, Romantiska relationer. Rosen Eds. New York, NY: Guilford Press.


Utveckling av romantiska relationer i tonåren och framväxande vuxen ålder: Implikationer för samhällets psykiska hälsa. Canadian Journal of Community Mental Health, Adolescents romantiska relationer som föregångare till friska vuxna äktenskap: En genomgång av teori, forskning och program, och fitness barnutveckling tonåringar romantik dating.


Santa Monica, Kalifornien: RAND Corporation. Förälder och kamratprediktorer för fysisk aggression och konflikthantering i romantiska relationer i tidig vuxen ålder. Journal of Family Psychology, Framtida riktningar i forskning om sexuell minoritet hos ungdomars mentala, beteendemässiga och sexuella hälsa. Föreställer sig ett Amerika utan sexuell läggning ojämlikheter i ungdomars hälsa. American Journal of Public Health, 2 Din onlinekälla för positiv ungdomsutveckling.


Sexuell hälsa och utveckling Vad är sexuell hälsa? Romantiska relationer i tonåren utskriftsvänliga Romantiska relationer har mycket att lära ungdomar om kommunikation, känslor, empati, identitet och för vissa par sex.


Referenser [ 1 ]. Collins, W. Connolly, J. Karney, B. Linder, J. Mustanski, B. Cornell University Bronfenbrenner Center for Translational Research. University of Rochester Medical Center. Copyright © ACT för Youth Center for Community Action. Alla rättigheter förbehållna. Webbplats och databasutveckling av RMF Designs.





100 procent gratis dejtingsajter i dubai



För yngre tonåringar kan det vara omfattningen av dejting att bjuda in ett romantiskt intresse till huset. Eller så kan du köra din tonåring och deras dejt på bio eller en offentlig plats. Äldre tonåringar kommer sannolikt att vilja gå ut på dejter utan chaufför eller chaperone. Gör det till ett privilegium som kan förtjänas så länge din tonåring uppvisar ett pålitligt beteende. Skapa tydliga riktlinjer om onlineromantik. Många tonåringar pratar online, vilket lätt kan utvecklas till en falsk känsla av intimitet.


Följaktligen är det mer sannolikt att de träffar människor de har chattat med men aldrig träffat eftersom de inte ser dem som främlingar. Skapa tydliga regler om onlinedejting och håll dig uppdaterad om appar som din tonåring kan frestas att använda, som Tinder. Känn din tonårings resplan. Insistera på att din tonåring kontaktar dig om planen ändras. Om du känner att det behövs kan du ställa in spårningsappar på ditt barns telefon så att du alltid vet var de är. Upprätta ett tydligt utegångsförbud. Gör det klart att du behöver veta detaljerna om vem din tonåring kommer att vara med, vart de kommer att gå och vem som kommer att vara där.


Upprätta ett tydligt utegångsförbud också. Ditt barn kan gnälla mot dessa regler men kan också känna sig tröstade av dem - inte att de kommer att berätta det för dig. Sätt åldersgränser. Så ställ in några regler om det acceptabla åldersintervallet för dejting. Vet vem som är hemma hos den andre personen. Diskutera tekniska faror, som sexting.


Tyvärr kan dessa foton bli offentliga mycket snabbt och intet ont anande tonåringar kan hamna sårade, skämda eller generade. Upprätta tydliga mobiltelefonregler som hjälper din tonåring att fatta bra beslut. Tänk på att hur du förälder din tonåring under detta nya skede kan få stora konsekvenser för deras framtida relationer, romantiska och andra, de livsstilsval de gör och den mogna vuxna de blir. Ju mer öppen och stödjande du kan vara med dem, desto bättre. När allt kommer omkring, om något går snett, vill du att de ska veta att du alltid finns i deras hörn.


Få kost- och hälsotips för att hjälpa dina barn att hålla sig friska och lyckliga. Common Sense Media. Vad tonåringar verkligen tycker om sina sociala medieliv. Uppdaterad 9 september, American Academy of Pediatrics. Stadier av tonåren. Uppdaterad 29 mars, Friska dejtingrelationer i tonåren. Uppdaterad 25 mars, Manning WD, Longmore MA, Copp J, Giordano PC. Komplexiteten i ungdomsdejting och sexuella relationer: flytande, betydelser och konsekvenser för unga vuxnas välbefinnande.


Ny Dir Child Adolesc Dev. Sexualundervisning för barn och ungdomar. Sancassiani F, Pintus E, Holte A, et al. Förbättra ungdomarnas känslomässiga och sociala färdigheter för att främja deras välbefinnande och positiva utveckling: en systematisk översyn av universella skolbaserade randomiserade kontrollerade försök. Clin Practice Epidemiol Ment Health.


AAP policyuttalande uppmanar till stöd och vård av transpersoner och barn och ungdomar med olika kön. Publicerad 17 september, Information för tonåringar: vad du behöver veta om integritet.


Media och barn. Uppdaterad 4 juni, Tecken på dejtingvåld hos tonåringar. Uppdaterad 12 februari, Talar om "sexting". Uppdaterad 22 juli, Beteendeträning—konsekvenser. Men med rätt tillvägagångssätt och några riktlinjer kan du skapa en miljö där din tonåring säkert kan utforska dejtingvärlden. På samma sätt, om du utrustar din tonåring med rätt verktyg, kan de också vidta åtgärder för att se till att de också dejtar på ett säkert sätt - en färdighet som kommer särskilt att gynna dem när de går till college.


När det gäller att hålla din tonåring säker i dejtingvärlden är det viktigt att fastställa några riktlinjer och gränser. Genom att göra det skapar du en miljö utformad för att hålla din tonåring säker, samtidigt som du ger dem lite frihet att dejta. Här är de viktigaste sakerna att göra som kan hjälpa. Att upprätta och genomdriva ett utegångsförbud verkar enkelt nog, men du skulle bli förvånad över hur många föräldrar som inte tar detta steg när deras tonåring börjar dejta. Att ha ett utegångsförbud är ett av de enklaste sätten att skapa gränser och se till att din tonåring har en bestämd tid när dejten slutar.


När du upprättar ett utegångsförbud bör du överväga ditt samhälles riktlinjer. Många samhällen har redan ett etablerat utegångsförbud för gymnasieelever, så många föräldrar använder bara dessa riktlinjer som deras barns utegångsförbud. Det är viktigt att fastställa några grundregler för din tonåring när de börjar dejta. Tänk på dina förväntningar och förmedla dem sedan till ditt barn.


Till exempel säger många föräldrar till sin tonåring att de inte får vara hemma hos en partners om inte föräldrarna är där. Du kanske också vill att din tonåring låter dig veta om deras planer ändras och de kommer att vara någon annanstans. Med andra ord, om din tonåring planerade att gå på en fest men sedan bestämmer sig för att gå och se en film istället, borde de sms:a dig och låta dig veta. Andra möjliga grundregler inkluderar att ställa in åldersintervall för potentiella datum eller att begränsa var de kan gå på dejter.


Kommunicera dina förväntningar till din tonåring, men ge dem också lite input. Tillsammans kan ni komma fram till lösningar som fungerar för er båda. De flesta tonåringar avskyr tanken att de måste presentera sin dejt för sina föräldrar. Men när det kommer till säker dejting bör detta steg inte förbises. Genom att träffa din tonårings dejt kan du få en uppfattning om vem de umgås med och börja bygga en relation med dem också.


Detta fungerar också som ett skyddsnät om din tonåring vill träffa eller gå på en dejt med någon de träffat online. Genom att kräva att du träffar vem de dejtar kan du förhoppningsvis avvärja alla farliga situationer. Du kanske också vill överväga att bjuda in din tonårsdejt för att umgås i ditt hem.


Uppmuntra din tonåring att bjuda över dem på middag, att umgås på fredagar och se en film eller att stanna förbi för pizza efter en fotbollsmatch. Dessa tillfälliga interaktioner ger dig möjlighet att lära känna vem din tonåring dejtar och se hur de behandlar varandra. Ibland hamnar tonåringar i situationer där de är i över huvudet, eller deras dejt visar sig vara annorlunda än de förväntade sig. Kanske tar deras dejt dem till en fest där det finns droger och alkohol.


Eller så kanske din tonårs dejt blir kränkande, har druckit för mycket eller pressar dem för sex. Om du är deras stående ursäkt kan de skylla på dig när de måste lämna eller när du kommer för att hämta dem.


Vissa föräldrar upprättar denna flyktplan för sina tonåringar och lovar att hämta dem utan att ställa frågor eller pressa dem för detaljer tills de är redo att prata. Genom att göra detta känner tonåringar sig mindre rädda för att hamna i problem och är mer benägna att söka hjälp. De vet också att de kan räkna med att du är där. Vissa föräldrar upprättar till och med ett kodord eller kodtext som varnar dem om att de behöver hjälp.


Om tonåringen använder det här ordet under ett samtal eller sms:ar ordet eller numret, ringer föräldern med en ursäkt om varför de behöver komma och hämta sin tonåring och sedan dyker de upp. Denna inbyggda flyktplan gör det lättare för din tonåring att lämna utan att behöva hantera grupptryck. När din tonåring ska ut på en dejt är det viktigt att veta vart din tonåring är på väg, vem de åker med och vad de planerar att göra. Även om appar för föräldrakontroll som Life och Find My iPhone är användbara för att spåra din tonåring om du skulle behöva komma i kontakt med dem, är tekniken inte idiotsäker.


Telefonbatterier dör, service kan begränsas eller telefoner kan stängas av. Om du behövde komma till din tonåring i all hast, måste du veta var de kommer att vara. Detta innebär att ha en adress och ett namn på var de kommer att vara, särskilt om de ska hem till någon och inte till en offentlig plats som en biograf, kafé eller restaurang. Troligtvis har du redan pratat om sex. Du har förmodligen till och med pratat om riskerna förknippade med sexuella övergrepp och tonårsdejtingvåld.


Hur besvärligt det än är att ha dessa svåra samtal med din tonåring, så måste du ha dem igen. Din tonåring måste påminnas om hur man förblir säker och vilka risker de står inför. Oavsett hur mycket de känner och respekterar sin partner måste de vara medvetna om att dejting inte är helt riskfritt. Du skulle vara försumlig att hoppa över eller undvika att beröra dessa ämnen igen. De är inte fullt mogna att fatta oberoende beslut. Jag ser detta som ett resultat av sociala medier, filmer och informationsteknologi.


Sådan modern teknik har gjort tonåringar kreativa och smarta i samma avseende de flesta av dem faller i romantiska relationer. Under denna ålder behöver de mycket föräldravård och stöd. Föräldrar bör skapa en trivsam miljö så att tonåringar inte skulle tveka att dela något med dem. Tonåringar delar ofta inte sina känslor med sina föräldrar på grund av strikt miljö i familjen. Vårt land är fortfarande inte avancerat för att lätt välkomna sådana relationer mellan tonåringar.


Nuförtiden spelar sociala nätverkssajter en viktig roll för tonåringar att utveckla relationer med många okända människor. Som ett resultat blir många barn utsatta. Cybermobbning har blivit en stor fråga i dessa dagar. Många barn har drabbats av detta. Så varje förälders ansvar är att känna till deras tonårsbarns aktiviteter och förhindra dem från sådana faror. Sammanfattningsvis är tonåren inte bara begränsad till det romantiska livet, utan snarare kan denna ålder göras fruktbar genom att skämma bort tonåringar i kreativa verk, delta i ungdomsklubbar och musikklasser, vilket ger plattform för att gräva fram deras dolda talang.


Strikta föräldrar uppfostrar lömska barn. Att dejta och komma in i ett förhållande är som en förbjuden frukt för tonåringar och att bli påverkad av västerländsk kultur är det som får dem att vilja följa den mer. Tonåringar bör tillåtas dejta. De ska få utforska och veta vad de vill ha i sin specifika andra. Det bästa sättet att hantera tonårsromantik skulle vara att vara öppen för tanken på det.


Då och då bör föräldrar kontrollera sina barn men lita på att de kan hantera problem på egen hand. Tonåren är ett övergångsstadium där fysisk, mental och social utveckling sker.


Det är en tillväxtperiod. På grund av könshormonproduktionen ökar lusten efter sex. Därför skapar fantasin om samlag en illusion i deras sinne och sexuell upphetsning äger rum. Sådana problem för ungdomar måste därför tas upp av lärare, föräldrar och vårdnadshavare. De måste vägleda dem i den här åldern, annars kan det uppstå ett stort socialt problem i familjen också i samhället.


På grund av blyghet för att prata om sex kan tonåringar inte diskutera sina problem relaterade till reproduktionsorgan med föräldrar och lärare. De utsätts för press och kan vidta felaktiga åtgärder för att övervinna det. Därför bör korrekta riktlinjer angående problem med våta drömmar, förändringar i reproduktiva organ, menstruation ges till tonåringar.


För att distrahera dem från denna ovanliga aktivitet, låt dem delta i sociala aktiviteter. Meditation kan vara den bästa metoden för att få lugn och kontrollera onödiga önskningar. Sexualundervisning bör ges till tonåringar som kan hjälpa dem att veta om sexrelaterade brott, familjens ansvar, lärarnas ansvar och de kan också känna till förändringarna i kroppsstrukturen i denna ålder. I detta skede är attraktionen mellan man och kvinna naturlig.


Så istället för att kontrollera dem bör föräldrar och lärare vägleda dem på ett korrekt sätt. De är inte mogna nog att tänka på relationer. De är för unga för att kämpa runt i ett förhållande. Tonårsromantik är inget nytt fenomen. Nuförtiden verkar det som att även små barn är förälskade i jämnåriga och kändisar.


Tonåringar är aktivt engagerade i jakten på en partner. Men de flesta föräldrar fruktar ofta den tid då deras tonåringar börjar träffas. Det bästa sättet att hantera tonårsromantik är att föräldrar inte ska vara dömande mot sina tonåringar och kommunikationslinjerna mellan föräldrar och tonåringar bör förbli öppna. Föräldrar bör tillåta att dejta för socialisering av sina tonåringar.


Det hjälper dem att utveckla sin personlighet och lära sig att komma överens socialt. Det leder dem till mognad och bättre förståelse för vuxnas relationer. Genom att låta dem träffas börjar tonåringar lära sig att kompromissa och samarbeta med partners. Äntligen kan de välja sina kompisar.


Det finns ingen mening med att motsätta sig tonårsromantik eftersom det skulle vara att simma mot strömmen – det går helt enkelt inte att stoppa. Istället vore det bättre för föräldrar, lärare och vårdnadshavare att ge tonåringar hälsosamma råd så att deras romantik inte tar obehagliga upp- och nedgångar. Tonårsromantik om den är frisk, ökar självkänslan, ökar självförtroendet och fungerar i de flesta fall som ett motgift mot dåliga vanor som droger, drycker och sexberoende.


Många tonårsromanser överlever i åratal och kulminerar i bröllop. Några andra som ängslades av lust och förälskelse kan falla på vägen. Jag tycker att tonårsromantik bör avskräckas. Det är den tid då de lär sig mer och växer mer. Istället för att slösa tid på dejting kan de utnyttja mer tid för studier. Så de måste förstå vad som är deras destination och ansvar. Eftersom tonåringar är en övergångstid av mental och fysisk förvandling är tonåringar mer nyfikna och ömtåliga på det motsatta könet.


Så det är uppenbart att de tänker och fantiserar om romantiska relationer. De gillar ingenting med våld oavsett om det är bra eller dåligt. Därför, varför inte vi vårdnadshavare går efter ett annat sätt att få dem att känna sig fria och låta dem göra saker själva? Det betyder inte att vi sluter ögonen helt. Detta kommer att tillåta oss att känna till dem och deras avsikter så att vi kan styra och hjälpa dem att välja och hålla rätt vänner för dem.


För detta skulle mammor till sina döttrar och pappor till sina söner göra jobbet mer bekvämt. Som ett resultat skulle våra barn känna sig bra och ansvarsfulla på egen hand, vilket alla föräldrar, vårdnadshavare och lärare förväntar sig av våra tonårspojkar och -flickor. Det bästa sättet att hantera tonårsromantik är genom att förändra perspektivet för föräldrar, vårdnadshavare och lärare.


Tiden har förändrats men deras sätt att uppfatta saker är fortfarande detsamma. Därför är det nu dags för människor att bli öppna för kärleksaffärer bland tonåringar. Romantiska relationer mellan tonåringar bör tillåtas eftersom vi människor är benägna att älska.


Förr eller senare behöver alla kärlek.

No comments:

Post a Comment